Novi pogledi na prehranski sektor in razvoj podeželja

Avtorji

  • Irma Potočnik Slavič Univerza v Ljubljani, Filozofska fakulteta

DOI:

https://doi.org/10.4312/dela.50.149-150

Ključne besede:

Agri-Food and Rural Development. Sustainable Place-Making, Terry Marsden, recenzija

Povzetek

V znanstveni monografiji z naslovom Agri-Food and Rural Development. Sustainable Place-Making (Bloomsbury, Contemporary Food Studies, 2017) Marsden v šestih poglavjih temeljito predstavi preteklo in sedanje razumevanje ter prihodnji razvoj prehranskega sektorja in podeželja. Uvodno poglavje bralca zelo nazorno in temeljito vpelje v tematiko prehrane, prehranskih mrež in prehranske varnosti.

Prenosi

Podatki o prenosih še niso na voljo.

Prenosi

Objavljeno

31. 12. 2018

Številka

Rubrika

Poročila

Kako citirati

Potočnik Slavič, I. (2018). Novi pogledi na prehranski sektor in razvoj podeželja. Dela, 50, 149-150. https://doi.org/10.4312/dela.50.149-150

Najbolj brani prispevki istega avtorja(jev)

1 2 3 > >>