Novi pogledi na prehranski sektor in razvoj podeželja
DOI:
https://doi.org/10.4312/dela.50.149-150Ključne besede:
Agri-Food and Rural Development. Sustainable Place-Making, Terry Marsden, recenzijaPovzetek
V znanstveni monografiji z naslovom Agri-Food and Rural Development. Sustainable Place-Making (Bloomsbury, Contemporary Food Studies, 2017) Marsden v šestih poglavjih temeljito predstavi preteklo in sedanje razumevanje ter prihodnji razvoj prehranskega sektorja in podeželja. Uvodno poglavje bralca zelo nazorno in temeljito vpelje v tematiko prehrane, prehranskih mrež in prehranske varnosti.
Prenosi
Podatki o prenosih še niso na voljo.
Prenosi
Objavljeno
31. 12. 2018
Številka
Rubrika
Poročila
Licenca
Avtorske pravice (c) 2019 Irma Potočnik Slavič

To delo je licencirano pod Creative Commons Priznanje avtorstva-Deljenje pod enakimi pogoji 4.0 mednarodno licenco.
Kako citirati
Potočnik Slavič, I. (2018). Novi pogledi na prehranski sektor in razvoj podeželja. Dela, 50, 149-150. https://doi.org/10.4312/dela.50.149-150